tirsdag 21. september 2010

Bergen tur til han bror.

Bergen! - Shit is awesome.

Tenkte kanskje det var på tide å bruke bloggen til å faktisk blogge som vanlige mennesker gjør. Fylte opp bloggen med random shit en seeeein kveld hvor jeg kjedet ræva av meg, men alt blir ikke like gull. Jeg kommer nok til å fortsette med masse mer random skriving, bare ikke alt på en kveld. Som dere sikkert skjønner så suger jeg på rettskriving, dette gjør jeg bare for at gjennomsnittet skal forstå hva jeg skriver. Så prøver for det meste å unngå for lange ord.

For noen uker siden tok jeg turen til Bergen by og jeg kjente med en gang  at det her kom til å bli kung in the hizzhouse. Jeg skulle besøke broren min på sjøkrigsskolen og campe der noen dager. En av de mange kule tinga med sjøkrigsskolen er at det er folk som har tatt en litt sær vei å gå, eller en som ikke alle tar. Så det var litt sykt å høre hvor mye gutta krutt hadde opplevd når de bare er et par år eldre enn meg. Fylla blir ekstra digg når man kan snakke om alt mulig rart med folk som tenker litt utenfor boksen, og ikke bare "jeg har vært på en filosofi forelesing" repetivt skvip, mange av gutta snakket mye fra erfaring og det er alltid kult. Jeg er langt i fra smart, men jeg er i alle fall klar over det og da kan det bli litt mer interresante samtaler med mildt sagt kreativt innhold etter et par øl. Sånn skal det være!



                                    HAHAHAHA DIN TETTE PINGVIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                                  "http://www.freewebs.com/rockhoppers-rock/humboldt1.gif"


I tillegg til kule folk, så fant vi også på masse fett. Bør jeg nevne at det er pingviner i Bergen?! Hvor fuckings awesome er ikke pingviner. Det er kun mirakler som hindret en av disse forsidene i avisa:

* Ung mann løpte og dyttet pingviner : "De ville jo faens ikke tryne"
*Ung mann fersket med 3 pingviner under skjorta. "Jeg ville gjort det igjen"
*Ung mann ville bo sammens med pingvinene..Måtte dras vekk av politiet.

Uansett hvor ubrukelig du er så kan man alltids finne trøst i å prøve å se på pingviner takle hverdagen med de korta de er delt. Etter min forskning viste det seg å være å stå rett opp og ned å bæsje mens vannsprederen spyler på deg. I et siste håp om å forstå hvorfor de finnes i næringskjeden trodde jeg kanskje de kunne en form for kampsport..Dette fikk jeg fort svar på når to stykken endte opp med å slåss.... De kan ikke kampsport.. Det var som å se et kunstverk i ubrukelighet, et vakkert vingeviftende stå-rett-opp-og-ned og skrike til den andre ikke gidder mer kunstverk av en fight..

Så trygt vitende om at vi ikke kan bli mer ubrukelig og kul (dessverre) enn pingviner gikk vi ut på byen med selvsikkerheten på maks nivå. Det skal sies at vi var farlig nære å ta over tittelen som mest ubrukelig.
Neste dag, litt uggen og fyllesjuk hadde brosjan altså ordnet en time på skytebanen. Så siden jeg hadde et gjestepass fikk jeg en pistol i hånda, en føkkings pistol. Mormor har mer erfaring enn meg med pistol og de gir den til meg uten at jeg trenger å fysisk ta den fra de og løpe. Godt jeg klarte å skjule dirty Harry blikket  mitt. Etter en time med å totalt bomme på alt jeg siktet på bar det mot paintball.
Vi skulle nemlig ta en tur å spille paintball med noen andre som drev aktivt med paintball, noe som passet utmerket med min lange erfaring innenfor paintball. Eneste gangen jeg har spilt paintball var i et utdrikningslag hvor jeg sovnet i bilen min og lagde en dyne av gymtøyet mitt, spydde over mesteparten av baksetet, gikk inn å la meg, våknet og fant ikke lommeboken, går ut til bilen og ser spyet, løper inn igjen og skriker noe om en jævla uteligger som har spydd i bilen min og er forbanna helt til mamma finner lommeboka blant gymtøyet og gårsdagens awesomeness. Så vi kan kalle meg semi-proff.

Dermed, var "vi" sjøkrigsgutta som er trent opp innenfor krigføring, i alle fall disse gutta var det, og paintball pros'a. Vi spilte capture det flag, og det som var kult var at laget mitt oppdaget raskt talentet mitt og la kule taktikker hvor jeg var en nøkkelperson. En av planene var at de bindte en stor rød heliumsballong som hang to meter i lufta til meg og ba meg om å bare løpe så fort jeg kunne rundt omkring. De sa at jeg var så god at jeg ikke trengte kuler engang, og siden de var av dårligere kaliber så fikk de ta alle kulene mine da. Et par av de andre rundene sa de at jeg burde gå å sette meg i bilen fordi de måtte spare det beste til slutten. Kule folk.

Blir nok flere turer til Bergen, om ikke et helt skoleår der. Gleder meg til å ta turen igjen, dette var en litt normal blogg og sikkert jævla care for de fleste. Men sånn er det! Har ikke noen bilder fra turen siden jeg ikke har kamera. Såååå, en av mine 3 følgere får lov til å sponse meg : ))))) ?!! Hæh, ikke det nei? Møkk.

BTW, ikke vær late. Bli følgere! Dere må bare trykke oppe til høyre der; D

1 kommentar:

  1. Fy faen, du er en awsome blogger! Kråka for nye "lars bøgen" på bloglista!!

    SvarSlett