tirsdag 24. august 2010

Kristian Avslører Mysterier - Smilet til Mona Lisa

I dagens samfunn er det selvfølgelig lov til å filosofere og lage teorier om forskjellige saker og ting, men det gjelder ikke de gangene jeg kommer med fasiten. Hvis det er en ting som er evig diskutert og som jeg bare føler for å gi fasiten på en gang for alle så er det smilet til Mona Lisa.


                                                    ( http://no.wikipedia.org/wiki/Fil:Mona_Lisa.jpeg)

Har du opplevd å tvinge frem et smil for et familiebilde du ikke ville være med på? Forestill deg det ganger 10000. Et maleri tar som kjent litt lenger tid enn et foto og hvis jeg skulle vært modell på et maleri (noe som opplagt må skje en gang)  ville mitt smil vært akkurat som det der! Bare at jeg ville vært naken med en lightsaber i hånda og en papegøye på skulderen (det står forklart i testamentet mitt om hvem som skal få ha det maleriet i stua, eventuelt la det gå på rundgang i to ukers økter som konene på ....)  Man har rett og slett ikke så mye å smile for når man skal bli malt, og det vises tydelig på dette maleriet.
For å bevise mine teorier rundt dette mysteriet, legger jeg frem to helt random hendelsesforløp, som jeg ikke baserer på noe som helst og alle vet at det er den eneste måten å bevise ting på i dag. Her er to veldig sannsynlige grunner til at smilet ble som det ble:



Jeg vil gå så langt å påstå at hvis dere tar en kikk igjennom deres egne fotoalbum vil det være en god del Mona Lisa smil, og der trengte dere bare å smile i fem sekunder! Late jævler.
Så hvis dette er et mysterium for dere, for mangel på et bedre ord, mindreverdige. Da vil jeg  gi dere et lite testbilde som dere kan bruke på å øve dere på å analysere smil, jeg sier ikke at det er en enkel oppgave, men jeg tror dere etterhvert kan løse det!



Neste gang vil mysteriet være : Hva kom først av høna og egget, og hvorfor jeg tror svaret er Chuck Norris.. OBS SPOILER ALERT.... PS sorry Jokke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar