søndag 26. september 2010

Operasjon: Slutte å være ubrukelig og komme i form!

                                 http://trivsel.net/digimaker/pictures/Vekt_wzITy4kt.jpg

Klinker til med to blogginnlegg i dag, har vært usaklig trøtt etter jobb i dag og orker ingenting, så jeg kan like så greit skrive blogg. Det merkes ofte på hvor random jeg ender opp med å skrive etter hvor trøtt jeg er! Så jeg tenkte å ta et litt mer seriøst blogginnlegg, eller så seriøst som en person som meg kan få det.


Jeg har nå bestemt meg for å gjøre noe ut av det jeg har prøvd å overbevise meg selv om ganske lenge nå, nemlig å komme ordentlig i gang med treninga. Målet er å gå ned ca. 7kg. og med så lang tid til sommeren bør dette være mulig! Denne gangen skal jeg gå ned ved å trene og spise relativt sunt, jeg skal ikke ta det sykeste løpet i gata som jeg tok før sommeren. Da kjørte jeg et program som kun var for å slanke seg og som ikke var laget for å kunne trene noe spesielt styrke og slikt. Det var et 0 karbohydrater program hvor jeg kun spiste tunfisk fra boks, kylling og salat (uten dressing!!).  Umenneskelig er ikke et sterkt nok ord for å si det sånn.

"Jeg må si at jeg syntes det er litt synd
At jeg må tenke så langt tilbake til den gang jeg var tynn"

Rett og slett alt som gjorde mat godt kunne jeg ikke spise, og jeg måtte spise 5-6 ganger om dagen. Heldigvis bodde jeg sammens med en kompis som gikk opp 10 kg bare for å kunne friste meg mens jeg var på diett, for ikke å glemme alle de gangene han faktisk glemte at jeg var på diett "Tenkte å lage litt biff og fløtegratinerte poteter, skal jeg lage til deg også?", at du lever fortsatt Jonas er ikke annet enn et jævla mirakel!

"Hvis det er en ting som får meg til å undre
Så er det at vekta var den første av oss til å telle til hundre"

 Men motivasjonen var grei når unger brukte meg som flytebrygge om sommeren, noe måtte gjøres. Jeg gikk ned 10 kg og slapp unna det verste av flaue hendelser. Det var kun et par folk som kom bort til meg med en brystholder for menn (ganske komfortabel om jeg får si det selv), så var det den dagen Scandi Line spurte om de kunne legge til, heldigvis trengte de ikke å være der så alt for lenge. Så må si at det gikk overraskende bra denne sommeren. Det som ikke er like heldig er at sitatet "Det som går opp må gå ned" ikke gjelder for vekten din, så det er på tide å ta et lite tiltak igjen merker jeg. Har ikke gått opp mer enn 2-3 kg siden sommeren, men problemet er at når en ikke trener så blir en daff og ubrukelig. Noe som jeg snart kan tattovere på hver arm hvis jeg ikke gjør noe!

"Men jeg orker ikke å legge meg i skyggen
bare fordi folk bruker meg som  flytebryggen."

                   En hjelpsom person smører meg inn med solkrem på stranda
                       http://knutsentug.no/design/bilder/brygger/flytebrygge.jpg



Siden jeg har ferska vekten i å prøve å ta selvmord litt for mange ganger, så følte jeg for å fortelle den viktigste eliten av mennesker (de som følger her) om mitt lille prosjekt og jeg oppfordrer alle som ser meg med en burger eller annen form for junk mat i hånda om å lage griselyder og kalle meg for en feit gris til jeg løper gråtende ut av lokalet!

Nå har jeg skrevet om både diett og trening, hva er det du gjør med meg blogg?!

Peace out homies!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar